PLAN AFSPRAAK
2_content_image_15649996261511542581

Eleventy

Het is de ambitie van Eleventy om de beste Italiaanse productietraditie te overtreffen. De collecties zijn inderdaad ontworpen om niet alleen te voldoen aan de meest veeleisende smaak, maar nog belangrijker om ervoor te zorgen dat steeds meer mensen wereldwijd de waarde van elegantie voor hun dagelijks leven kiezen. Dit is het doel dat Eleventy  vanaf het begin heeft gesteld, omdat ze er vast van overtuigd zijn dat de toekomst alleen ruimte zal hebben voor ethische mode.
 

Waarom wij voor dit merk kiezen

Qu4ttro is een uniek contract overeengekomen met Eleventy. Naast hun eigen monobrand stores is Qu4ttro de grootste shop in shop partner van Eleventy. Dit geeft ons de mogelijkheid een zeer ruim en gevarieerd assortiment te presenteren van Eleventy. Dit merk bied een totale collectie en heeft een uiterst hoogwaardig exclusief handschrift en handmade in Italié. Zeer belangrijk volgens de kernwaarden van Qu4ttro.

De draagbare collecties zijn voor iedere man bereikbaar en heeft een hoog comfortabel gehalte. Sportief, klassiek met modische twist.  Daarnaast werken wij met dit prachtige Italiaanse merk met 4 collecties waardoor wij continu vernieuwing brengen in onze presentatie. Kortom Eleventy zal iedere man inspireren. 


Terug bel verzoek

Heeft u een vraag over Eleventy of één van onze andere merken? Wij nemen graag contact met u op.

De lind 13
5061 HS Oisterwijk

T: +31­ (0)­13­ 5212098
E: info@qu4ttro.nl

"Style isn't just about what you wear, it's about how you wear it"
MARIJN
whatsapp_button.png
1