Our brands

PLAN AFSPRAAK
2_content_image_15649996261511542581

Gentiluomo

Gentiluomo heeft meer dan 20 jaar ervaring in luxe herenmode. Het merk staat voor Pure Premium Fashion. Kernwaarden van het merk zijn Italiaans van smaak, modern, verfijnd en modegedreven.
Alle Gentiluomo-producten zijn met veel zorg en oog voor detail ontworpen en zoeken ondertussen naar uniekheid en rijkdom in materiaal, styling en merk. Producties bevinden zich overal ter wereld met een sterke basis in Italië. Gentiluomo werkt alleen met verantwoordelijke high-end producenten die specialisten zijn in hun vakgebied.


Waarom wij voor dit merk kiezenBij Gentiluomo zijn ze gek op alles wat puur en authentiek is. Het merk staat voor een modieuze collectie met een natuurlijke ´look´, gecombineerd met hun speciale Italiaanse smaak en stijl.

 

De focus ligt op stijlvolle, comfortabele en klassieke collecties. De kleding is voor de moderne, zelfverzekerde man die er zowel thuis als op het werk goed uit wil zien. Opvallend is dat de collecties zowel als klassiek en modern aangemerkt kunnen worden. Misschien wel het summum van Italiaanse stijl, en precies wat de collecties tijdloos maakt.


Terug bel verzoek

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over het merk Gentiluomo.

De lind 13
5061 HS Oisterwijk

T: +31­ (0)­13­ 5212098
E: info@qu4ttro.nl

“Every personality needs it's own style"
TOBIAS
"Style isn't just about what you wear, it's about how you wear it"
MARIJN